BIRDS klantverhalen

Hoe zetten klanten BIRDS succesvol in?

Een aantal BIRDS klanten vertellen over KPI’s waar zij op sturen en keuzes die ze hebben gemaakt om data te transformeren in groei. BIRDS wordt inmiddels bij circa 300 bedrijven in diverse branches ingezet. Staat er geen bedrijf in jouw branche in de lijst? Vraag er gerust naar!

BIRDS in de Bouw

Business Intelligence bij VDR Bouwgroep

Standaard BI voor 4PS Construct/Dynamics NAV

De samenwerking tussen Hillstar en 4PS heeft geresulteerd in een standaard BI oplossing voor 4PS Construct. VDR Bouwgroep gebruikt BIRDS voor 4PS Construct om onder andere zicht te houden op geprognotiseerde getallen versus actuele cijfers. Daarnaast hebben ze nu een actueel beeld van de projecten waar zij mee bezig zijn (onderhanden werkpositie) en kunnen zij rekenen op snel, flexibel en betrouwbaar inzicht in de ontsloten bedrijfsprocessen.

‘Onze data is nu integraal vastgelegd, iedereen profiteert daarvan’

BIRDS voor Food & Beverage

Business Intelligence bij Tony’s Chocolonely

Meer inzicht in de ROI op marketing

Tony’s Chocolonely werkt met de standaard Datahub van Hillstar. Ze hebben hiermee een snelle en flexibele manier om bijvoorbeeld de P&L op ieder moment van de dag in te zien. Naast inzicht in debiteuren en crediteuren, is het belangrijk voor Tony’s om te volgen wat de ROI op marketing in de US en UK is.

Business Intelligence bij Bolletje

Eén plek waar alle data samenkomt

Bolletje ging met een big bang na anderhalf jaar live met Microsoft Dynamics AX. Er kwamen vanaf dat moment veel meer data beschikbaar. Van contracten met retailers tot wat er op de distributiecentra gebeurt. Data die de basis waren voor veel nieuwe inzichten. Hillstar hielp de Twentenaren met een Data Warehouse en rapportages die standaard beschikbaar waren.

Hillstar-en-Bolletje-over-Business-Intelligence

BIRDS voor (Groot-)Handel

Business Intelligence bij IBH Export

Wat is de prijs per steel? BI geeft het antwoord

Hoe zorg je ervoor dat je weet wat de prijs van een component is, als de gegevens op 7 verschillende plekken staan? Door ze samen te voegen in één datamodel en vervolgens voor dagelijkse sturing rapportages te maken. Zo weet IBH Export iedere dag precies wat de prijs van de bossen bloemen en de planten is en kunnen ze tot op steelniveau op de prijs sturen.

BIRDS voor Ledenorganisaties

Business Intelligence bij KNGF

Hoe bied je meer relevantie voor de leden?

Lidmaatschap van een ledenorganisatie als het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie is niet meer vanzelfsprekend. Hoe zorg je er dan toch voor dat leden zich aansluiten en zich ook gehoord voelen? Business Intelligence voor Microsoft Dynamics AX 2012 helpt KNGF om producten en diensten beter af te stemmen op de behoefte van leden en zorgt er uiteindelijk voor dat zij ook lid blijven.