Over ons

Van data naar inzicht

Het is onze missie om bedrijven te helpen slimmere keuzes te maken op basis van hun eigen data en de wereld aan data die beschikbaar is. Dat doen we door gebruik te maken van de nieuwste technologie die Microsoft biedt en met ons eigen BI-platform BIRDS.

Nieuwe hoogtepunten door slimme rapportages

Onze mensen zijn veelal functioneel geschoold. ‘Maar jullie zijn toch een IT-bedrijf?’. Dat klopt! Maar de uitdaging die u heeft is bijna altijd functioneel. BIRDS en Power BI zijn daarmee slechts gereedschap, waarbij het vooral gaat om hetgeen je ermee doet. Onze mensen zijn er dus om u te laten zien welke KPI u het inzicht geeft om nieuwe verkoop-, productie-, OTIF-, kwaliteit- of misschien wel wervingsrecords te breken.

Team achter BIRDS
In huis development

Made in Holland

BIRDS is 100% in Nederland ontwikkeld. Het voordeel daarvan is dat de lijnen met onze developers heel kort zijn. Naast de korte lijnen in de organisatie, is het development-team van BIRDS constant in contact met Microsoft en zorgen zij ervoor dat BIRDS aansluit bij de nieuwste updates van Microsoft Dynamics 365 en Exact Globe. Daarnaast werken zij constant aan verbreding en verdieping van de oplossing. Dat houdt in dat zij bijvoorbeeld uitbreidingen van het Datahub mogelijk maken en constant nieuwe features aan de standaard toevoegen. Heeft u wensen? Geef ze gerust door!

Samen zijn we nóg slimmer

BIRDS is een product van Hillstar. Met het team van BIRDS specialisten, hebben we iedere maand kennissessies en houden we elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Groei staat hierbij centraal. Zowel in kennis als in teamgrootte.

Consultants BIRDS