BIRDS Resources

Alles voor meer inzicht

Naast de live demo’s die we u kunnen geven, zijn er verschillende opties om alle informatie die u nodig heeft tot u te nemen. Binnen de diverse demo’s geven we een gevoel bij de look en feel van BIRDS & Power BI. In het on-demand webinar lopen we in een kwartier tot 30 minuten met u door onze oplossing. En in het whitepaper leest u over BI strategie├źn, onze visie op BI en de inhoud van BIRDS.

BIRDS Power BI Demo resources

BIRDS demo in Power BI

BIRDS leveren we standaard met een set aan voorgedefinieerde rapportages in Power BI. Gemakkelijk uit te rollen over de hele organisatie en eenvoudig door gebruikers aan te passen.

Download het BIRDS whitepaper

Budgeting, planning, forecasting in Power BI

Bekijk hoe planning, budgeting en forecasting er live uitziet in Power BI. In deze demo laten we zien hoe je in staat bent zelf gemakkelijk getallen aan te passen en terug te schrijven naar het tabular model.

Budgeting, planning, forecasting in Power BI demo

BIRDS whitepaper download

Download het BIRDS whitepaper en leer meer over de inhoud van BIRDS, onze visie op Business Intelligence en krijg een idee over de aanpak van een succesvolle BI-implementatie.

Bekijk een on demand webinar over BIRDS

BIRDS on-demand webinar

Bekijk in 15 tot 30 minuten een presentatie van een van onze specialisten over de inhoud van BIRDS en hoe het uw organisatie kan helpen. Tijdens deze demo lopen we door een aantal standaard dashboards en lichten we die toe.